MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ fortyfikacji na jakość wybranych produktów zbożowych (Impact of fortification on the quality of selected cereal products)
Abstrakt
Autorzy
Magdalena Szydłowska-Tutaj
Maciej Combrzyński
Urszula Złotek
Piotr Lewko
Marta Krajewska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Wybrane zagadnienia z zakresu przemysłu spożywczego oraz zarządzania i inżynierii produkcji. T. 1 / pod red. Marka Babicza i Kingi Kropiwiec-Domańskiej
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Wybrane zagadnienia z zakresu przemysłu spożywczego oraz zarządzania i inżynierii produkcji. T. 1 / pod redakcją Marka Babicza i Kingi Kropiwiec-Domańskiej
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
114-123
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Seria wydawnicza:
*
Środowisko–Roślina–Zwierzę–Produkt
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0