MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku liofilizowanych płatków chabra bławatka na podstawowy skład chemiczny i status antyoksydacyjny jogurtów (The influence of lyophilized cornflower for basic chemical composition and antioxidant status of yoghurts)
Abstrakt
Autorzy
Magdalena Stobiecka
Sylwia Jańczuk
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Informacje:
*
Przegląd badań prowadzonych przez doktorantów
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7259-318-4
Rok wydania:
*
2020
Miejsce wydania:
*
Lublin 2020
Szczegóły:
*
s. 43
Seria wydawnicza:
*
Środowisko–Roślina–Zwierzę–Produkt
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0