MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Możliwości wykorzystania proszków z dyni jako komponentów żywności funkcjonalnej (Pumpkin powders as a component of functional foods)
Abstrakt
Autorzy
Justyna Bochnak
Ewa Habza
Małgorzata Sikora
Michał Świeca
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna : nowe nadzieje fitoterapii : monografia naukowa
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-64457-51-7
Rok wydania:
*
2019
Informacje:
*
Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna : nowe nadzieje fitoterapii : monografia naukowa / redakcja naukowa: Grzegorz Bazylak, Henryk Różański
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
206-214
Wydawnictwo:
*
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id=chamo:4778787&fromLocationLink=false&theme=nukat
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0