MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Proceedings of the14th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience
Abstrakt
Autorzy
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Czech Chemical Society
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-80-86238-80-7
Rok wydania:
*
2018
Rozdziały:
*
Influence of inulin and maltodextrin on selected thermophysical properties of friut and vegetable sorbet
[AUT.]
Katarzyna Kozłowicz
, [AUT.]
Agata Blicharz-Kania
, [AUT.]
Dariusz Góral
. Prague 2018 2018, s. 1-3, 978-80-86238-80-7
Effect of thermal treatment of Jerusalem artichoke ( Helianthus tuberosus L) Tubers on the inulin content
[AUT.]
Agata Blicharz-Kania
, [AUT.]
Dariusz Andrejko
, [AUT. KOR.]
Agnieszka Sagan
, [AUT.]
Marta Krajewska
, [AUT.]
Katarzyna Kozłowicz
, [AUT.]
Beata Zdybel
. Prague 2018 2018, s. 1-3, 978-80-86238-80-7
The content of reducing and total sugars in apple pomace
[AUT.]
Zbigniew Kobus
, [AUT.]
Agata Blicharz-Kania
, [AUT.]
Anna Pecyna
. Prague 2018 2018, s. 208-210, 978-80-86238-80-7
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0