MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The antioxidant capacity and safety of canned pork with various amount of sodium nitrite
Abstrakt
Autorzy
Karolina Ferysiuk
Karolina Wójciak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
BACIF 2019, Biologically Active Compounds in Food 3<sup>rd</sup> International Conference, Book of Abstracts 19-20 September 2019 Łódź, Poland
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83949548-1-9
Rok wydania:
*
2019
Miejsce wydania:
*
[Łódź] 2019
Szczegóły:
*
s. 21-22
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0