MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ probiotycznych monokultur startowych na proces fermentacji karkówki wieprzowej
Abstrakt
Autorzy
Justyna Libera
Paulina Skorek
Katarzyna Nowaczyk
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Przegląd badań z zakresu żywienia i technologii żywności / redakcja Kamil Maciąg, Monika Maciąg
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65932-88-4
Rok wydania:
*
2019
Informacje:
*
Przegląd badań z zakresu żywienia i technologii żywności / redakcja Kamil Maciąg, Monika Maciąg
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
173-182
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0