MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Jakość produktów mięsnych pochodzących z krajów UE według raportów RASFF w okresie 2015-2018
Abstrakt
Autorzy
Daniel Stawczyk
Justyna Libera
Dariusz Stasiak
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Przegląd badań z zakresu żywienia i technologii żywności / redakcja Kamil Maciąg, Monika Maciąg
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65932-88-4
Rok wydania:
*
2019
Informacje:
*
Przegląd badań z zakresu żywienia i technologii żywności / redakcja Kamil Maciąg, Monika Maciąg
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0