MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze. Część III: Żywienie i żywność
Abstrakt
Autorzy
Jędrzej Nyćkowiak
Jacek Leśny
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66139-81-7
Rok wydania:
*
2019
Rozdziały:
*
Produkty uboczne pochodzące z przemysłu spożywczego jako potencjalne dodatki wzbogacające do żywności ekstrudowanej
[AUT. KOR.]
Katarzyna Lisiecka
, [AUT.]
Agnieszka Wójtowicz
, [AUT.]
Kamila Kasprzak .
Poznań 2019 2019,
Młodzi Naukowcy
, s. 66-68, 978-83-66139-81-7
Alternatywne metody ekspandowania pelletów przekąskowych
[AUT. KOR.]
Katarzyna Lisiecka
, [AUT.]
Anna Rodzeń
, [AUT.]
Sybilla Nazarewicz
. Poznań 2019 2019,
Młodzi Naukowcy
, s. 69-74, 978-83-66139-81-7
Wpływ różnych parametrów zacierania na stopień odfermentowania brzeczki piwnej
[AUT. KOR.]
Marcin Natoniewski
, [AUT.]
Leszek Rydzak
, [AUT.]
Krzysztof Mitrus ,
[AUT.]
Katarzyna Niewęgłowska ,
[AUT.]
Ewelina Surdacka
, [AUT.]
Anna Rodzeń
. Poznań 2019 2019,
Młodzi Naukowcy
, s. 113-119, 978-83-66139-81-7
Nietermiczne metody utrwalania żywności
[AUT. KOR.]
Iwona Niedźwiedź
, [AUT.]
Magdalena Polak-Berecka
. Poznań 2019 2019,
Młodzi Naukowcy
, s. 120-125, 978-83-66139-81-7
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0