MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of dietary rye inclusion on structural organization of bone constituting phases in laying hens - a xrd and FT-IR study
Abstrakt
Autorzy
Siemowit Muszyński
Marta Arczewska
Daniel Kamiński
Sylwester Świątkiewicz
Anna Arczewska-Włosek
Marcin Arciszewski
Anna Zacharko-Siembida
Jose Luis Valverde Piedra
Piotr Dobrowolski
Tomasz Schwarz
Ewa Tomaszewska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster-streszczenie
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
4<sup>th</sup> Conference "Current approach to health and diseases in animals and humans", 19-20.09.2019 Lublin
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2019
Miejsce wydania:
*
[Lublin 2019]
Szczegóły:
*
I.P.2
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0