Wpływ fermentowanego makuchu rzepakowego na profil kwasów tłuszczowych i status oksydoredukcyjny mięsa indyków (The effect of fermented rapeseed cake on fatty acids composition and antioxidant status of turkey meat)

Abstrakt

Autorzy

A. Drażbo
A. Drażbo
K. Kozłowski
K. Kozłowski
J. Jankowski
J. Jankowski
inne publikacje
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
[b. wyd.]
XXXI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 04-06.09.2019 r., Polańczyk, Poland (XXXI International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej.)
Polski
2019
[B. m. wyd. 2019]
s.112-113
0
0
0
0