MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena wpływu dodatku serwatki oraz zastosowanego gatunku mięsa na wybrane cechy jakościowe ekologicznych kiełbas surowo dojrzewających
Abstrakt
Autorzy
Anna Kononiuk
Małgorzata Karwowska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
XXIV Sesja Naukowa sekcji Młodej kadry naukowej PTTŻ oraz VII International Session of Young Scientific Staff "Żywność - wczoraj, dziś i na zdrowe jutro", Olsztyn 23-24 maja 2019 r.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2019
Miejsce wydania:
*
[Olsztyn] 2019
Szczegóły:
*
s. 44
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0