MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Gatunek drobiu jako czynnik modyfikujący jakość pozyskiwanego mięsa (Poultry species as a factor modifying the quality of obtained meat)
Abstrakt
Autorzy
Damian Spustek
Dominika Krakowiak
Kamil Drabik
Kostiantyn Vasiukov
Paulina Główka
Krystian Strojny
Justyna Batkowska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Nauki przyrodnicze. Część II - Fauna / Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66392-03-8
Rok wydania:
*
2019
Informacje:
*
Nauki przyrodnicze. Część II – Fauna / Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
91-96
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Seria wydawnicza:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0