MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatki mąki łubinowej na właściwości fizyczne, jakość kulinarną i wartość odżywczą makaronów
Abstrakt
Autorzy
Dorota Teterycz
Aldona Sobota
Anna Wirkijowska
Piotr Zarzycki
Emilia Sykut-Domańska
Jarosław Mazurkiewicz
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Informacje:
*
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2018. Materiały konferencyjne-jesień. Część trzecia-Lublin / Red.nauk.Jędrzej Nyćkowiak,Jacek Leśny
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2018
Miejsce wydania:
*
Poznań 2018
Szczegóły:
*
s.130
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0