MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ substancji zawartych w alkoholowym wyciągu z orzecha włoskiego (Juglans regiaL.) na gronkowca złocistego (Staphylococcus aureus)
Abstrakt
Autorzy
Agata Klimczak
Mateusz Jarmuł
Alicja Słupska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Informacje:
*
XV Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : V Konferencja Doktorantów, Lublin, 17 kwietnia 2018 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2018
Miejsce wydania:
*
Lublin 2018
Szczegóły:
*
s. 92
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0