MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena jakości mlecznych napojów fermentowanych produkowanych na bazie mleka krów rasy simentalskiej utrzymywanych w gospodarstwach ekologicznych
Abstrakt
Autorzy
Aneta Brodziak
Jolanta Król
Anna Wolanciuk
Joanna Barłowska
Monika Kędzierska-Matysek
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Surowce pochodzenia zwierzęcego jako źródło składników bioaktywnych / Redaktorzy Jacek Słupski, Tomasz Tarko, Iwona Drożdż
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-946796-2-0
Rok wydania:
*
2018
Informacje:
*
Surowce pochodzenia zwierzęcego jako źródło składników bioaktywnych / Redaktorzy Jacek Słupski, Tomasz Tarko, Iwona Drożdż
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
44-52
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0