MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Glycerin as a factor limiting changes in table eggs quality during storage (Gliceryna jako czynnik mogący ograniczać zmiany jakości jaj w czasie ich przechowywania)
Abstrakt
Autorzy
K. Drabik
P. Chabroszewska
D. Spustek
A. Adamczuk
J. Batkowska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
APRA sp. z o.o.
Informacje:
*
XXX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 10-12.09.2018 r., Zegrze, Poland = XXX International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-948962-1-8
Rok wydania:
*
2018
Miejsce wydania:
*
[B. m.] 2018
Szczegóły:
*
s. 24-25
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0