MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Physical properties and texture of gluten-free snacks supplemented with selected fruits addition
Abstrakt
Autorzy
A. Wójtowicz
M. Mitrus
G. Nowak
M. Golian
K. Żelizko
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-89969-59-0
Rok wydania:
*
2018
Miejsce wydania:
*
Lublin 2018
Szczegóły:
*
s.60
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
3
Liczba cytowań Web of Science:
8