MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Recent trends in methods used to obtain natural food colorants by freeze-drying
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2020
DOI:
*
10.1016/j.tifs.2020.06.005
Tom / rocznik:
*
102
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
39-50
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-06-13
Liczba punktów:
200
Impact Factor:
12,563
Liczba cytowań Scopus:
15
Liczba cytowań Web of Science:
34