MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Przydatność ziarna jarej pszenicy zwyczajnej, twardej i orkiszowej do produkcji pieczywa w zależności od intensywności technologii produkcji (Suitability of common, durum and spelt spring wheat grain for bread production depending on the intensity of production technology)
Abstrakt
Autorzy
Leszek Rachoń
Barbara Krochmal-Marczak
Tomasz Cebulak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Agronomy Science
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2020
DOI:
*
10.24326/as.2020.2.2
Tom / rocznik:
*
75
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
25-36
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-07-17
Liczba punktów:
70
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0