MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Kształtowanie profilu smakowo-zapachowego mięsa wołowego w procesie dojrzewania na sucho
Abstrakt
Autorzy
Piotr Domaradzki
Mariusz Florek
Zygmunt Litwińczuk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Zywnosc. Nauka. Technologia. Jakosc/Food. Science Technology. Quality
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2020
DOI:
*
10.15193/zntj/2020/122/319
Tom / rocznik:
*
27
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
5-30
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0