MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Stosowanie Dobrych Praktyk Rolniczych gwarantem zapewnienia bezpieczeństwa żywności na etapie produkcji podstawowej
Abstrakt
Autorzy
Jolanta Król
Aneta Brodziak
Zygmunt Litwińczuk
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Ergonomia, bezpieczeństwo i higiena pracy w praktyce t. 2 / redakcja Halina Pawlak, Bożena Nowakowicz-Dębek
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-96-7
Rok wydania:
*
2017
Informacje:
*
Ergonomia, bezpieczeństwo i higiena pracy w praktyce t. 2 / redakcja Halina Pawlak, Bożena Nowakowicz-Dębek
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
71-85
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0