MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ nowoczesnych metod nastrzykiwania na wybrane cechy jakościowe wyrobów mięsnych
Abstrakt
Praca dotyczy oceny wpływu procesu peklowania poprzez nastrzykiwanie surowca na wybrane cechy jakościowe wyrobów mięsnych. Omówiono najważniejsze aspekty dotyczące zakresu oddziaływania na strukturę mięsa i finalne cechy gotowych produktów stosowanych w procesie nastrzykiwania związków i dodatków solanki.
Autorzy
Marain K. Panasiewicz
Grzegorz Łysiak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Gospodarka Mięsna
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2020
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
24-26,28,30-31
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0