MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The influence of fresh kale addition on selected properties of corn snacks
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Lisiecka
Agnieszka Wójtowicz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
International Journal of Food Engineering
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2019
DOI:
*
10.1515/ijfe-2018-0319
Tom / rocznik:
*
15
Numer zeszytu:
*
11-12
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1-11
Liczba punktów:
40
Impact Factor:
1,022
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
4