MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Fatty acids composition of mustard oil from two cultivars and physico-chemical characteristics of the seeds
Abstrakt
Autorzy
Barbara Sawicka
Ewa Kotiuk
Anna Kiełtyka-Dadasiewicz
Barbara Krochmal-Marczak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Journal of Oleo Science
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2020
DOI:
*
10.5650/jos.ess19171
Tom / rocznik:
*
69
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
207-217
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-03-01
Liczba punktów:
70
Impact Factor:
1,601
Liczba cytowań Scopus:
1
Liczba cytowań Web of Science:
5