MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Quality of sweet potato as a raw material for food processing
Abstrakt
Autorzy
Barbara Sawicka
Barbara Krochmal-Marczak
Dominika Skiba
Piotr Pszczółkowski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji międzynarodowej
Czasopismo:
*
Rural Development (Spausdinta)
Informacje:
*
Proceedings of the 9th International Scientific Conference Rural Development 2019 [Article In Press]
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2019
Szczegóły:
*
s. 1-7
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0