MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The role of dietary antioxidants in the pathogenesis of neurodegenerative diseases and their impact on cerebral oxidoreductive balance
Abstrakt
Autorzy
Anna Winiarska
Ewa Baranowska-Wójcik
Małgorzata Kwiecień
Eugeniusz Grela
Dominik Szwajgier
Katarzyna Kwiatkowska
Bożena Kiczorowska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Nutrients
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2020
DOI:
*
10.3390/nu12020435
Tom / rocznik:
*
12
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1-36
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-02-08
Liczba punktów:
140
Impact Factor:
5,719
Liczba cytowań Scopus:
4
Liczba cytowań Web of Science:
24