MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Nutritional value of soybeans and the yield of protein and fat depending on the cultivar and nitrogen application
Abstrakt
Autorzy
Bogdan Szostak
Aleksandra Głowacka
Agnieszka Kasiczak
Anna Kiełtyka-Dadasiewicz
Maciej Bąkowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Journal of Elementology
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2020
DOI:
*
10.5601/jelem.2019.24.2.1769
Tom / rocznik:
*
25
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
45-57
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-SA Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Na tych samych warunkach 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-11-11
Liczba punktów:
70
Impact Factor:
0,949
Liczba cytowań Scopus:
1
Liczba cytowań Web of Science:
3