MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of the harvesting season on the use value and physicochemical properties of the meat of selected fish species reared in Polish aquaculture (Wpływ sezonu na wartość użytkową i właściwości fizykochemiczne mięsa wybranych gatunków ryb pochodzących z polskiej akwakultury)
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Kaliniak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
ROCZNIKI NAUKOWE POLSKIEGO TOWARZYSTWA ZOOTECHNICZNEGO
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2019
DOI:
*
10.5604/01.3001.0013.5137
Tom / rocznik:
*
15
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
53-63
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
70
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0