MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Physical properties and texture of gluten-free snacks supplemented with selected fruit additions
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Wójtowicz
Katarzyna Lisiecka
Marcin Mitrus
Gabriela Nowak
Martyna Golian
Anna Oniszczuk
Kamila Kasprzak
Gabriela Widelska
Tomasz Oniszczuk
Maciej Combrzyński
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
International Agrophysics
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2019
DOI:
*
10.31545/intagr/112563
Tom / rocznik:
*
33
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
407-416
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2019-09-24
Liczba punktów:
100
Impact Factor:
1,655
Liczba cytowań Scopus:
2
Liczba cytowań Web of Science:
8