MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Preferencje konsumentów dotyczące barwy produktów drobiarskich
Abstrakt
Autorzy
Kamil Drabik
Małgorzata Stopyra
Alina Woronowa
Kinga Rokicka
Justyna Batkowska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Hodowca Drobiu
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2019
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
12-15
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0