MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Textural profile analysis test conditions for meat products
Abstrakt
Autorzy
G. S. Mittal
R. Nadulski
S. Barbut
S. C. Negi
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
1992
DOI:
*
10.1016/0963-9969(92)90165-2
Tom / rocznik:
*
25
Numer zeszytu:
*
6
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
411-417
Liczba punktów:
16
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
20
Liczba cytowań Web of Science:
24