MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Skład chemiczny i wartość odżywcza regionalnych serów podpuszczkowych produkowanych metodą tradycyjną (Chemical composition and nutritional quality of short-ripened rennet cheeses produced by traditional methods)
Abstrakt
Autorzy
Przemysław Knysz
Michał Gondek
Renata Pyz-Łukasik
Monika Ziomek
Łukasz Drozd
Waldemar Paszkiewicz
Krzysztof Szkucik
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2018
DOI:
*
10.21521/mw.5971
Tom / rocznik:
*
74
Numer zeszytu:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
671-675
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- SA 4.0 Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,28
Liczba cytowań Scopus:
2
Liczba cytowań Web of Science:
5