MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of Vacuum Impregnation on Drying Kinetics and Selected Quality Factors of Apple Cubes
Abstrakt
Autorzy
Marta Pasławska
Bogdan Stępień
Agnieszka Nawirska-Olszańska
Radosław Maślankowski
Leszek Rydzak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
International Journal of Food Engineering
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.1515/ijfe-2016-0309
Tom / rocznik:
*
13
Numer zeszytu:
*
6
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1-16
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,923
Liczba cytowań Scopus:
7
Liczba cytowań Web of Science:
10