MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Porównanie właściwości fizykochemicznych mięsa jagniąt i cieląt rzeźnych (Comparison of physicochemical properties of meat from lambs and calves)
Abstrakt
Autorzy
Mariusz Florek
Piotr Domaradzki
Andrzej Junkuszew
Piotr Skałecki
Zygmunt Litwińczuk
Tomasz Gruszecki
Wiktor Bojar
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Journal of Animal Science, Biology and Bioeconomy
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2018
DOI:
*
10.24326/jasbbx.2018.1.3
Tom / rocznik:
*
36
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
31-44
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
7
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0