MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Physicochemical and sensory properties of goat cheeses and their fatty acid profile in relation to the geographic region of production
Abstrakt
Autorzy
Joanna Barłowska
Robert Pastuszka
Anna Rysiak
Jolanta Król
Aneta Brodziak
Monika Kędzierska-Matysek
Anna Wolanciuk
Zygmunt Litwińczuk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2018
DOI:
*
10.1111/1471-0307.12506
Tom / rocznik:
*
71
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
699-708
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
1,522
Liczba cytowań Scopus:
11
Liczba cytowań Web of Science:
37