MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Study on antioxidant properties of milk protein preparations hydrolyzed by Lactobacillus helveticus
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Skrzypczak
Ewa Jabłońska-Ryś
Aneta Sławińska
Waldemar Gustaw
Monika Michalak-Majewska
Wojciech Radzki
Klaudia Gustaw
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Czasopismo:
*
Medtube Science
Informacje:
*
2017 Vol.7 Issue 4 Suppl.
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
Szczegóły:
*
s. 44
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0