MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Evaluation of functional properties of lactic acid bacteria isolated from spontaneously fermented curly kale
Abstrakt
Autorzy
Magdalena Michalak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Czasopismo:
*
Medtube Science
Informacje:
*
2017 Vol.7 Issue 4 Suppl.
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
Szczegóły:
*
s. 24
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0