MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The changes of the cooked pasta texture during storage
Abstrakt
Autorzy
Beata Biernacka
Dariusz Dziki
Renata Różyło
Monika Siastała
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Czasopismo:
*
Flour - Bread ... (Abstract Book)
Informacje:
*
2017
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
Szczegóły:
*
s. 60
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0