MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości zdrowotne żywności wytwarzanej przy udziale bakterii kwasu mlekowego
Abstrakt
Autorzy
Monika Pytka
Monika Kordowska-Wiater
Jarosław Mazurkiewicz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Przemysł Spożywczy
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2017
Tom / rocznik:
*
71
Numer zeszytu:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
24-26
Liczba punktów:
12
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0