MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Culinary properties of selected potato cultivars in relation to storage
Abstrakt
Autorzy
Barbara Krochmal-Marczak
Barbara Sawicka
Anna Kiełtyka-Dadasiewicz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
TOWAROZNAWCZE PROBLEMY JAKOŚCI. POLISH JOURNAL OF COMMODITY SCIENCE
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2017
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
72-81
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
9
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0