MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Rheological and textural properties of yogurts enriched with Jerusalem artichoke flour
Abstrakt
Autorzy
T. Krivorotova
J. Sereikaite
P. Glibowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.17221/2/2017-CJFS
Numer zeszytu:
*
5
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
432 - 439
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2017-06-11
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,868
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
10