MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Comparative effects of organic, traditional, and intensive production with probiotics on the fatty acid profile of cow’s milk
Abstrakt
Autorzy
Bożena Kiczorowska
Wioletta Samolińska
Jan Marczuk
Anna Winiarska
Renata Klebaniuk
Edyta Kowalczuk-Vasilev
Piotr Kiczorowski
Zwenyslawa Zasadna
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.1016/j.jfca.2017.08.002
Tom / rocznik:
*
63
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
157-163
Liczba punktów:
35
Impact Factor:
2,956
Liczba cytowań Scopus:
12
Liczba cytowań Web of Science:
14