MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Interaction of ternary biopolymers obtained from microwave dry-heated mixtures of gluten, whey protein concentrate and kaolinite
Abstrakt
Autorzy
Marta Wesołowska-Trojanowska
Marta Tomczyńska-Mleko
Cezary Kwiatkowski
Katsuyoshi Nishinari
Siemowit Muszyński
Stanisław Mleko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.3136/fstr.23.411
Tom / rocznik:
*
23
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
411-415
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2017-02-21
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,379
Liczba cytowań Scopus:
2
Liczba cytowań Web of Science:
4