MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Evaluation of selected properties of gluten-free instant gruels processed under various extrusion-cooking conditions
Abstrakt
Autorzy
Magdalena Kręcisz
Agnieszka Wójtowicz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Scientiarum Polonorum-Technologia Alimentaria
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.17306/J.AFS.0459
Tom / rocznik:
*
16
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
135-147
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- NC 4.0 Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2017-04-01
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
3
Liczba cytowań Web of Science:
0