MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of raw and extruded linseed on the chemical composition, lipid profile and redox status of meat of turkey hens
Abstrakt
Autorzy
Anna Czech
Katarzyna Ognik
Monika Laszewska
Iwona Sembratowicz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
ANIMAL SCIENCE PAPERS AND REPORTS
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
Tom / rocznik:
*
35
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
57-69
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2021-03-07
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
0,71
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
11