MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Beneficial microorganisms: An opportunity to improve the yelding quality of crop plants
Abstrakt
Autorzy
Lidia Sas-Paszt
Ewa Solarska
Paweł Trzciński
Marcelina Olszak
Izabela Podgórska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Czasopismo:
*
Journal of Nutrition & Food Sciences
Informacje:
*
2016 Vol. 6, Issue 7 (Suppl) 4<sup>TH</sup> International food safety, quality & policy conference, December 05-06, 2016 Dubai, UAE
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
Szczegóły:
*
25
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
po opublikowaniu
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0