MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Characteristic of antioxidant activity of dry-cured pork loins inoculated with probiotic strains of LAB
Abstrakt
Autorzy
Paulina Kęska
Joanna Stadnik
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
CyTA-Journal of Food
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.1080/19476337.2016.1271828
Tom / rocznik:
*
15
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
374-381
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2017-02-06
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
1,371
Liczba cytowań Scopus:
8
Liczba cytowań Web of Science:
7