MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Comparison of antioxidant activity of protein isolates derived from selected dry-cured meat products
Abstrakt
Autorzy
Paulina Kęska
Justyna Libera
Joanna Stadnik
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.1111/jfpp.12933
Tom / rocznik:
*
41
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1-7
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
1,51
Liczba cytowań Scopus:
2
Liczba cytowań Web of Science:
1