MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Bread-making potential of selected spring wheat species depending on crop year and production technology intensity
Abstrakt
Autorzy
Leszek Rachoń
Grzegorz Szumiło
Anna Szafrańska
Danuta Kotyrba
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Zemdirbyste-Agriculture
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.13080/z-a.2016.103.047
Tom / rocznik:
*
103
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
369
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,644
Liczba cytowań Scopus:
9
Liczba cytowań Web of Science:
10