MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The relationship between genetic variants of β-lactoglobulin and κ-casein and selected parameters of the suitability of milk for cheese production
Abstrakt
Autorzy
Anna Wolanciuk
Joanna Barłowska
Zygmunt Litwińczuk
Wioletta Sawicka-Zugaj
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Scientiarum Polonorum Zootechnica
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.21005/asp.2016.15.3.05
Tom / rocznik:
*
15
Numer zeszytu:
*
(3)
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
53-66
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- NC 4.0 Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
10
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0